OK Mobil 1 Legends Cup, 8. afdeling 2015 Padborg Park

Der var dramatik og spænding i Legends Cup finalen, der blev kørt på Padborg Park i weekenden. Først da sidste heat var kørt, kunne Mestrene kåres.

Med 4 kandidater til mesterskabs titlen, var der lagt op til dramatik og spænding i Legends Cup finalen.
Kørerne havde bestemt ikke til hensigt at skuffe publikums forventninger, her blev kørt race med dramatik og spænding der holdt til målstregen i sidste heat.

Både i Mesterskabet og Oldboys Mesterskabet, holdt spændingen om placeringerne, indtil kørerne passerede målstregen for sidste gang i år.

De 4 kandidater til mesterskabstitlen
De fire kandidater til Mesterskabet: Kevin Verner Jensen (512)  Christian Høgh (77), Kenneth Jensen (44) og Nils Kvorning (28).

 

Inden finaleløbet havde Kevin Verner, Kenneth Jensen, Christian Høgh og Nils Kvorning alle chancen for at løbe med titlen. Kevin Verner havde ikke sin bedste dag og blev snart hægtet af kampen om titlen.

De resterende 3 kørere kørte op til deres bedste og det stod snart klart at Kenneth Jensen ikke ville få mulighed for, at indhende det forspring, de andre havde inden finalen.
Kampen kom så til at stå mellem Christian Høgh og Nils Kvorning.

Med en andenplads i tidtagningen og førstepladser i alle tre heat, var Christian Høgh kun 3 point fra en maximum score på 100 point.

Nils Kvorning, der har gennemført samtlige af sæsonens tidtagninger og heats, skulle kassere sine to dårligste placeringer (9+9 point). Han måtte derfor kæmpe til det sidst,e for at beholde sit forspring.

Med tredje bedste tid i tidtagningen, en fjerdeplads og to andenpladser, lykkedes det lige netop for Nils at holde Christian Høgh bag sig, med en margin på 9 point. Først efter sidste heat var kørt, kunne Nils Kvorning kåres som Mester.

Vindernene af Legends Cup mesterskabet 2015
Vinderne af  OK Mobil 1 Legends Cup 2015. 1. Nils Kvorning, 2. Christian Høgh og 3. Kenneth Jensen.

 

I Oldboys klassen, var der ligeledes 4 kandidater til mesterskabs titlen; Kenneth Jensen, Henrik Vejen, Torben M. Sørensen og Kim Schmidt Petersen havde alle mulighed for at slutte på 1. pladsen.

 

Det blev hurtigt klart at Kenneth Jensen ikke havde til hensigt at give slip på sit forspring. Kenneth scorede maximum point i tidtagningen og de to første heat, så det fik ingen betydning at han blev diskvalificeret i tredje og sidste heat.

Henrik Vejen (87) og Nils Kvorning (28) i duel
Henrik Vejen (87) og Nils Kvorning (28) kæmper om point.

 

Torben M. Sørensen, Henrik Vejen og Kim Schmidt Petersen var alle godt kørende og spændingen i kampen om de næste placeringer holdt lige til det sidste.

Henrik Vejen er kun udgået af et enkelt af sæsonens mange heats og måtte derfor kassere 14. point, der var hans dårligste resultat. I det afgørende heat, måtte Henrik se sig diskvalificeret, da han overså en idømt strafbane.

Torben M. Sørensen havde næstbedste tid i tidtagningen, to andenpladser fra de første to heat og vinder det sidste og afgørende heat. Dermed slutter han på andenpladsen foran Henrik Vejen, der slutter sin første sæson på tredjepladsen.

Vinderne af Oldboys klassen.
Vinderne af Oldboys klassen. 1. Kenneth Jensen, 2. Torben M. Sørensen og 3. Henrik Vejen.
Vindere af OK Mobil 1 Legends Cup Oldboys klassen 2015
Vinderne af Oldboys klassen. 1. Kenneth Jensen, 2. Torben M. Sørensen og 3. Henrik Vejen.

Top 5 i OK Mobil 1 Legends Cup 2015:

Mesterskabet

PlaceringKørerPoint
1Nils Kvorning590
2Christian Høgh581
3Kenneth Jensen534
4Kevin Verner Jensen494
5Lasse Rolighed441

Oldboys Mesterskabet

PlaceringKørerPoint
1Kenneth Jensen612
2Torben M. Sørensen589
3Henrik Vejen551
4Kim Schmidt Petersen501
5Flemming Jensen451

Se: den endelige stilling i OK Mobil 1 Legends Cup

 

 

Se flere nyheder om Legends Racing og OK Mobil 1 Legends Cup

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *