Kampen om mesterskabet er stadig åben inden finaleløbet på Padborg Park i weekenden.

 

Det er i 8. og sidste afdeling af OK Mobil 1 Legends Cup Mesteren skal findes. I modsætning til sidste år, hvor Mesteren var fundet inden finaleløbet. I år er der spænding til det sidste. Ikke mindre end 4 kørere er med i kampen om mesterskebet – hvor nogle dog har større chance end andre.

 

Duel mellem Nils Kvorning (28) og Kenneth Jensen (44)
Skarp duel mellem Nils Kvorning (28) og Kenneth Jensen (44).

 

Nils Kvorning, der fører kampen om mesterskabet,  har været sikkerheden selv og har ført kampen om mesterskabet lige siden 2. afdeling af Cuppen, der blev kørt under Classic Race Aarhus. Ikke en eneste gang i sæsonens mange heats og tidtagninger er Nils udgået.

 

Christian Høgh, på andenpladsen,  har haft en lidt mere svingende sæson, dog med opadgående formkurve. I det seneste dobbeltløb på Padborg Park, vandt Christian 3 ud af de 6 heat der blev kørt.

 

Kenneth Jensen, på tredjepladsen, blev udelukket fra 3. afdeling af OK Mobil 1 Legends Cuppen på Ring Djursland, da motorens plombering ikke overholdt gældende krav. Siden da, har Kenneth kæmpet sig tilbage på tredjepladsen.

 

Kevin Verner Jensen, der ligger på 4. pladsen, har det med at sætte banerekorder. Ikke nok med at han er hurtig, han førte også sidste heat i det seneste løb på Padborg Park, men en teknisk defekt gjorde, at han endte på en 12. plads i heatet. Med lidt held, kunne Kevin Verner have ligget på 2. pladsen i mesterskabet.

 

Nils Kvorning holder i græsset
Et sjældent billede: Nils Kvorning er udgået af tidtagningen på Padborg Park

 

Den aktuelle top 5 ser således ud:

 

Mesterskabet

PlaceringKørerPoint
1Nils Kvorning526
2Christian Høgh484
3Kenneth Jensen467
4Kevin Verner Jensen453
5Tommy Laugesen412

 

Oldboys

PlaceringKørerPoint
1Kenneth Jensen540
2Henrik Vejen505
3Torben M. Sørensen498
4Kim Schmidt Petersen443
5Anders Eriksen417

 

Henrik Vejen (87) og Kennet Jensen (44)
To Oldboys i kamp om point: Henrik Vejen (87) og Kenneth Jensen (44)

 

I Oldboys klassen kæmpes der også om placeringerne. Henrik Vejen førte efter 1. afdeling af Cuppen, der blev kørt på Ring Djursland i april. Kenneth Jensen tog dog føringen efter 2. afdeling, under Classic Race Aarhus.

 

Henrik Vejen generobrede 1. pladsen efter 3. afdeling på Ring Djursland og førte kampen lige frem til 7. afdeling, hvor Kennet igen bragte sig i front. Under dobbeltløbet på Padborg Park, scorede Kenneth maksimum point, 200 point ud af 200 mulige, i kampen om Oldboys mesterskabs titlen.

 

Torben M. Sørensen, Kim Schmidt Petersen og Anders Eriksen, har alle mulighed for at blande sig i kampen om medaljer.

 

Dårligste resultater fratrækkes regnskabet

 

Der venter arrangørerne lidt af en opgave med at ajourføre point regnskabet efter finaleløbet. Jfr. reglerne, trækkes kørernes 2 dårligste resultater fra, i det samlede regnskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *